Yritys

Sonar Oy on terveydenhuollon ja teollisuuden tutkimus- ja kuvantamislaitteiden johtava asiantuntija ja maahantuoja, jonka ammattitaito ja kokemus ulottuu yli kuudenkymmenen vuoden taakse.

Laajasta tuote- ja palveluvalikoimasta löydät ratkaisut ja laitteet mm. teollisuuden NDT-tarkastuksiin sekä terveydenhuollon että eläinlääkinnän tutkimuksiin ja seurantaan.

Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelupaketin. Konsultoimme, kun olet tekemässä laitehankintaa ja järjestämme myös tarvittavat käyttökoulutukset ja asianmukaiset huollot sekä huoltosopimukset.

Jotta pystyisimme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, pidämme asiantuntemuksemme aina muutaman askeleen aikaa edellä, ja panostamme sekä koulutuksiin että uuden oppimiseen. Onhan asia niin, että asiakkaamme toivovat aina kehittyneintä ja parasta ratkaisua, emmekä me muuta halua asiakkaillemme tarjotakaan.

Lääketieteessä kuvantamistutkimukset ovat merkittävä osa erilaisten sairauksien ja vammojen diagnostiikkaa. Teollisuudessa kuvantamisteknologialla mm. valvotaan laatua ja tehdään tärkeitä turvallisuuteen liittyviä päätöksiä. Virheisiin ei ole varaa, ja siksi pidämme valikoimassamme vain viimeisintä teknologiaa ja asiantuntemuksemme edellä aikaansa.

Sonar Oy on ISO 9001 sertifioitu yritys.