Teollisuus

Monipuolisesta valikoimastamme löydät uusimmat tuoteinnovaatiot, jotka soveltuvat kaikkiin NDT-tarkistuksiin.

NDT, eli rikkomaton testaus on standardoitua toimintaa, jolla seurataan mm. valmistuksen ja asennuksen laatua sekä materiaalien eheyttä. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin ja luottamuksellisiin asiakassuhteisiin. Päämiehiämme ovat mm. Waygate Technologies (tuotemerkit Agfa NDT, Everest VIT, Hocking, Krautkrämer, Rich. Seifert), Institut Dr. Foerster, QSA Sentinel ja Magnaflux (Tiede).

Endoskopia

Kannettavissa videoendoskoopeissa on markkinoiden tehokkaimmat valonlähteet sekä paras kuvanlaatu. Valikoimamme laitteilla testaat hankalimmatkin kohteet ja ennaltaehkäiset mahdollisia tuotevaurioita.

Katso Lisää

Digitaalinen radiografia

Waygate Technologies -kuvalevyt ja taipuisat levyt mahdollistavat tarkan röntgenkuvauksen myös silloin, kiinteän levyn käyttö ei ole mahdollista. Kuvat myös siirtyvät nopeasti ja vaivatta suoraan tietokoneruudulle tarkempaa arviointia varten.

Katso Lisää

Kovuusmittarit, Sähkönjohtavuus-mittarit ja Magnettivuon mittaus

Modernit kannettavat mittarit mittaavat luotettavasti ja tarkasti.

Katso Lisää

Pyörrevirtalaitteet

Kannettavat EtherNDE -pyörrevirtalaitteet soveltuvat erinomaisesti muun muassa lentokoneiden teknisiin tarkastuksiin, putkien testaukseen ja korroosion havaitsemiseen.

Katso Lisää

Magnetointilaitteet

Magnaflux Tiede -magnetointilaitteita on saatavilla pienistä ja tehokkaista iesmagneeteista teknisempiin, useampaan suuntaan tapahtuvaan magnetointiin soveltuviin laitteisiin. Magnetointijauheet, UV-valot ja magnetointiin liittyvät mittarit ja koekappaleet täydentävät magnetointitarkastuksen.

Katso Lisää

Paksuusmittarit

Krautkrämerin mittarit soveltuvat kaikenlaiseen paksuusmittaukseen. Monipuolisesta valikoimasta löytyy sekä pieniä ja helppokäyttöisiä että teknisempiä, tallentavia A-kuvallisia mittareita. Autamme löytämään sopivan luotaimen mille tahansa kohteelle.

Katso Lisää

Röntgenlaitteet ja -filmit

Kannettavat Seifert-röntgenlaitteet ovat keveitä ja helppoja käyttää. Läpivalaisuun ja erikoiskohteiden tarkastukseen on tarjolla tasokkaita, kiinteitä laitteita. Tutustu myös täysin automatisoituun röntgentarkastukseen.

Katso Lisää

Ultraäänilaitteet ja vaiheistetut ultraäänilaitteet

Krautkrämer -ultraäänilaitteet soveltuvat kaikentyyppisiin NDT-testauksiin, kuten esimerkiksi vikojen havaitsemiseen, paikantamiseen ja paksuusmittauksiin. Kevyet monitoimilaitteet ovat helppokäyttöisiä ja ne soveltuvat hyvin suojattuina teolliseen ympäristöön. Saatavana on myös DAC- ja AVG -toiminnoilla sekä paksuusmittausmuistilla varustettuja versioita.

Katso Lisää