Tervetuloa Sonarin taajuudelle.

Teollisuus

Monipuolisesta valikoimastamme löydät uusimmat tuoteinnovaatiot, jotka soveltuvat kaikkeen ainetta rikkomattomaan tarkastukseen (NDT).

Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin ja luottamuksellisiin asiakassuhteisiin. Päämiehiämme ovat mm. GE Inspection Technologies (tuotemerkit Agfa NDT, Everest VIT, Hocking, Krautkrämer, Rich. Seifert), IE NDT, Institut Dr. Foerster, QSA Sentinel ja Magnaflux (Tiede).

Endoskopia

Kannettavissa GE Everest videoendoskoopeissa on markkinoiden tehokkaimmat valonlähteet ja paras kuva. Niillä voit testata hankalimmatkin kohteet ja ehkäistä ennalta mahdollisia tuotevaurioita.

Ultraäänilaitteet ja vaiheistetut ultraäänilaitteet

GE Krautkrämer -ultraäänilaitteet soveltuvat kaikkiin NDT-testauksiin vikojen havaitsemisesta ja paikantamisesta paksuusmittauksiin. Kevyet monitoimilaitteet ovat helppokäyttöisiä ja soveltuvat hyvin suojattuina teolliseen ympäristöön. Saatavana myös DAC- ja AVG-toiminnoilla sekä paksuusmittausmuistilla varustetut versiot.

Paksuusmittarit

Krautkrämerin mittarit soveltuvat kaikenlaiseen paksuusmittaukseen. Monipuolisesta valikoimasta löytyy ratkaisu eri käyttökohteisiin ja laitteita pienestä ja helppokäyttöisestä tallentavaan A-kuvalliseen mittariin. Sopivia luotaimia kaikkiin kohteisiin.

Kovuusmittarit

Kannettava NewSonicin modernilla SonoDur2 kovuusmittarilla mitataan luotettavasti pintakovuuksia UCI-menetelmällä.

Pyörrevirtalaitteet

Kannettavat GE Mentor EM pyörrevirtalaitteet soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi lentokoneiden tarkastuksiin, putkien testaukseen ja korroosion havaitsemiseen.

Röntgenlaitteet ja -filmit

Kannettavat Seifert-röntgenlaitteet ovat keveitä ja helppoja käyttää. Läpivalaisuun ja erikoiskohteiden tarkastukseen on tarjolla tasokkaita, kiinteitä laitteita. Tutustu myös täysin automatisoituun röntgentarkastukseen.

Digitaalinen radiografia

GE Inspection Technologiesin kuvalevyt ja taipuisat levyt mahdollistavat tarkan röntgenkuvauksen myös silloin, kun kiinteän levyn käyttö ei ole mahdollista. Saat kuvat nopeasti ja vaivattomasti tietokoneelle arviointia varten.

Magnetointilaitteet

Magnaflux Tiede-magnetointilaitteita on saatavilla pienistä tehokkaista iesmagneeteista moneen suuntaan tapahtuvaan magnetointiin soveltuviin laitteisiin. Magneettijauheet, UV-valot ja magnetointiin liittyvät mittarit ja koekappaleet täydentävät magnetointitarkastuksen.